بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

انتقاد سوریه از بیانیه آمریکا و تروئیکای اروپایی

وزارت امور خارجه سوریه شامگاه پنجشنبه در واکنش به بیانیه مشترک نمایندگان آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان در ژنو، بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد این بیانیه مشترک چیزی جز تکرار و تلاش مذبوحانه برای پیگیری تلاش‌هایش جهت طولانی‌تر کردن بحران سوریه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 27
کد خبر: ۱۷۰۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه سوریه پنجشنبه شب اعلام کرد که آنچه در بیانیه مشترک نمایندگان آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان در ژنو پس از دیدار با فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه بیان شد، تلاشی مذبوحانه برای طولانی کردن بحران در سوریه است.

 

این وزارتخانه در صفحه توئیتر خود نوشت: آنچه در بیانیه مشترک نمایندگان آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان در ژنو آمده است، چیزی جز تکرار و تلاش مذبوحانه برای پیگیری تلاش‌هایش جهت طولانی‌تر کردن بحران سوریه و توجیه نقض حاکمیت و تلاش برای دخالت در امور داخلی این کشور نیست.

 

وزارت امور خارجه سوریه افزود: این طعنه آمیز است که این کشورها به قطعنامه 2253 شورای امنیت در مورد مبارزه با تروریسم توجه نکرده‌اند، که به معنای حمایت مستمر آنها از تروریسم و ​​ممانعت آنها از تلاش ها برای بهبود وضعیت بشردوستانه سوریه، به ویژه برق است که در حوزه های مختلف زندگی تاثیر می گذارد.

 

وزارتخانه یادشده تأکید کرد که اگر این کشورها واقعا مشتاق وضعیت انسانی در سوریه بودند، باید بلافاصله تحریم‌ها و اقدامات قهری یکجانبه، غیرانسانی و غیراخلاقی خود را علیه مردم سوریه لغو می‌کردند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار